Wie ben ik…

IMG_6261-001Mijn naam is Karin Rixt Smalbil. Ik ben geboren in het Toscane van Groningen op Independence Day in 1968.

Mijn tekstbureau heet Pen van Rixt. Ik ben (web)- tekstschrijver, columnist- en freelance juridisch verslaggever vanuit de rechtbank en freelance journalist voor diverse afnemers waaronder Het Dagblad van het Noorden.

Misdaad- en rechtbankcolumns, geschreven vanuit de zowel lokale, regionale en landelijke rechtbanken vindt u hier op mijn site, evenals diverse interviews met (ex-)gedetineerden, (ex-)TBS-ers en mensen die om welke redenen ook zomaar ‘in het nieuws’ staan door een gebeurtenis.

In de zittingszalen van de rechtbanken Noord Nederland, maar ook desgewenst elders in het land, ben ik regelmatig te vinden. Naast het maken van columns en rechtbankverslagen, schrijf ik ook verhalen over het dagelijkse leven. Mijn werk kunt u lezen via ADP (Algemeen Drents Persbureau), De Telegraaf Media Groep, ex- Groningen Dichtbij, JouwStad, Focus Groningen, Femppower Magazine. ex-The Post Online. Juridische teksten op websites van mijn hand zijn te lezen op diverse websites van grote advocaten- concerns.

Mocht u interesse hebben voor mijn werk, of wilt u mij huren voor een update van uw professionele website om uw (o.a. juridische) boodschap naar klanten duidelijker te maken; onder de tab Contact vindt u mijn gegevens voor het maken van een afspraak of een prijsopgave. Twijfel niet langer, uw website is uw klantenbestand.

Komt u er niet uit of is uw site een woordenbrij? Neem contact op, we komen er samen uit.

 

 

10 reacties op Wie ben ik…

 1. Emily schreef:

  Interessante site 🙂 Ik ga je site zo nu en dan bezoeken, lekker stukjes lezen!

 2. Het was best gezellig in de Euroborg gisteren. Zal je post voortaan in de gaten houden.

  Gr.,
  Siebrand.

 3. Linda schreef:

  Hoi Karin het is gelukt.
  Bedankt voor de heerlijke koffie.
  Ik volg je met veel interesse.

  Linda

 4. Harm schreef:

  Ik volg je verhalen op de voet! Toppie!

 5. Matthijs schreef:

  Bij toeval op deze site beland maar ga beslist vaker hier een kijkje nemen!

 6. menno schreef:

  Hoi karin was zo maar even aan het zoeken op tablet kwam jou tegen hele intresante verhalen kom zeker nog eens terug.
  vr.gr.menno

 7. Henniederoos schreef:

  Hoi Karin, wat hebben wij een leuke middag(interview) gehad. Mooi voor Hero ook. JOuw enthousiasme en lieve woorden, het was verrassend. DAnk, Hero en Hennie de Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.